Arti i Rimesimit .

Pasioni ynë për drurin si një lëndë e parë e mrekullueshme e rinovueshme është ajo që shtyn produktet inovative të Labos në segmentin e rimesove. Përqendrimi tek kërkesat në zhvillim të klientëve, na lejon të mbajmë këtë marrëdhënie të fortë mesh nesh në harmoni.

Interior Design Living Room Veneer European Oak Labos

Shiko .

Secila prej ofertave tona duhet të plotësojë të njëjtat standarde themelore: inovacionin, cilësi dhe përkujdesjen mjedisore. Lexo më shumë.

Rreth Nesh .

Labos është një biznes i drejtuar nga familja, themeluar në vitin 1993, që operon në industrinë e lëndës drusore. Kompania jonë u zhvillua shpejt në një udhëheqës të njohur në përpunimin e drurit dhe tani është prodhuesi më i madh i paneleve të veshur në Shqipëri dhe furnizon shumicën e prodhuesve në rajon. Krahas paneleve të veshura, Labos po ofron edhe produkte të tjera si MDF, HDF, Kompensatë, Blockboard, Particleboard etj.

E gjithë gama jonë e produkteve buron nga materiali i rinovueshëm. Objektivi ynë është të ruajmë qëndrueshmërinë e pyjeve dhe menaxhimin e rritjes së tyre. Për ta bërë të mundur, vlerat tona themelore mbështeten drejtpërdrejt në maksimizimin e menaxhimit efikas dhe efektiv të lëndës së parë drusore.

American Red Oak MDF Panel Labos

01.   Cilësi Mbreslënëse

02.   Estetikisht e pakrahasueshme

03.   Dizajn i Personalizuar

Standartet Tona.

Galeria e Artikujve .

Personalizo me Labos .

Zbulo se si ne përpunojmë dhe arrijmë cilësi superiore me produktet tona të veshura, nga seleksionimi, deri tek prodhimi dhe finitura e paneleve.