Procesimi i Rimesos tek Labos

Përshtatjet para-prodhimit

Në Labos, ne ofrojmë mbi 50 lloje të drurit natyral dhe modelet inxhinierike janë gjithashtu në dispozicion, ndërsa sigurojnë edhe aftësinë për të ofruar çdo lloj tjetër rimeso në përputhje me rrethanat. E gjithë gama jone e rimesove ofrohet në opsionet më të njohura të prerjes; prerja e kurorës, çerekut dhe e drejtë e hollë.

Ne sigurojmë që klientët tanë të kenë zgjedhje të mëdha pasi kompania jonë mund të arrijë çdo teknikë të bashkimit dhe modelimit të rimesove në të gjitha kategoritë tona të cilësisë. Për më tepër, disa forma të finiturës sipërfaqësore, të tilla si lëmimi, pastrimi, gërvishtjet dhe prerja e ashpër janë gjithashtu në dispozicion për të përmbushur çdo ide inovative dhe të gjitha pritshmëritë e klientëve tanë.

Living Room Interior Design Labos Veneer

Rimeso Jonë

Selektimi i Llojeve të Rimesove

Veneer Species Labos

Procesi i rimesosjes fillon me vetë zgjedhjen e rimesove. Në këtë fazë, ne sigurojmë që të gjitha pakot të përputhen në harmoni me origjinën e tyre të drurit dhe më pas të zgjidhen me kujdes për të formuar ngjyrën dhe formën uniforme. Kjo lejon formimin e modeleve të paraqitshëm dhe të përsosur të drurit natyror për çdo dimension të përshtatshëm të panelit.

Le të eksplorojmë se çfarë rimesosh ka Labos!

Teknikat e Prerjes

Tre teknikat më të njohura të prerjes të cilat janë në dispozicion në secilën prej specieve tona të rimesove për kënaqësinë tuaj për të krijuar modele unike dalluese.

Veneer Quarter Cut Technique Labos

Prerje Çereku

Kjo teknikë e prerjes është bërë pingul tek unazat vjetore të rritjes së trungut. Si rezultat, duke krijuar një efekt të drejtë të gjërë.

Veneer Rift Cut Technique Labos

Prerje Drejtë

Një efekt prerje e drejtë, më e hollë, i ngjashëm në rimeso të prerë të çerekut më së shumti përdoret në punë homogjene te mëdha.

Veneer Crown Cut Technique Labos

Prerje Kurorë

Kjo arrihet duke prerë paralelisht qendrë unazat e rritjes së brendshme. Ky efekt i kurorës pasuron karakteri e drurit natyror.

Teknikat e Bashkimit

Teknikat tona të bashkimit u shërbejnë më së miri preferencave të klientëve tanë kur ekspozojnë të gjitha ndryshimet dhe kombinimet e mundshme për rezultatin më të përshtatshëm.

Book Match Veneer Labos

Bashkim Libër

Slip Match Veneer Labos

Bashkim Paralel

Reverse Slip Match Veneer Labos

Bashkim Paralel i Kundërt

Mix Match Veneer Labos

Bashkim Miks

Dallimet e Cilësisë

Në një vështrim, kjo është mënyra se si ne kategorizojmë klasifikimin tonë të cilësisë.

European Oak Quarter Cut Natural Veneer

Superiore

Kjo cilësi vlen për pakot unike të rimesove. Ato menjëherë dallohen për përsosmërinë dhe rrallësinë e tyre absolute. Kur aplikohet, ky koleksion do të perfeksionojë projektin për shkak të pamjes së jashtëzakonshme dhe vazhdimësisë së modelit.

European Oak Quarter Cut Natural Veneer

Arkitektural

Kjo cilësi vlen për ngjyrën e qartë të ekuilibruar dhe strukturën uniforme. Kjo klasë nuk ka defekte të tilla si nyje, njolla apo damarë. Cilësia arkitekturale do të përmirësojë çdo ide që kërkon përsosmëri në hapësirat e përdorimit të përditshëm.

European Oak Quarter Cut Natural Veneer

Elegant

Kjo cilësi vlen për pakot e rimesave me më pak simetri, ndryshime të vogla ngjyrash dhe pak karakteristika që mund të mos kompromentojnë paraqitjen me cilësi të lartë të rezultatit përfundimtar. Kjo cilësi përbëhet nga pamja relativisht e njëtrajtshme dhe gjithashtu shton një vlerë të lartë për çdo hapësirë.

European Oak Quarter Cut Natural Veneer

Komercial

Kjo cilësi karakterizon pamjen e drurit natyror me nuanca të rënda të ngjyrave dhe ndryshime të strukturës. Disa nyje në panel janë gjithashtu faktor i zakonshëm në këtë kategori. Kjo klasë e cilësisë mbështetet në hapësirat tregtare nga raporti i saj mes cilësisë dhe çmimit.

Finitura

Ofrimi i stileve të ndryshme unike për finiturën e panelit të rimesuar.

European Oak Veneer Labos

Kalibruar

Paneli pastrohet nga lëmimi i lehtë si përgatitje për lëmimin përfundimtar nga klienti dhe aplikimi i trajtimeve të tjera si llaqe, vajra etj.

Brushed Veneer Design Labos

Fshirje e thellë

Fshirja e thellë largon pjesët e buta të drurit. Brumi i vështirë mbetet. Në këtë finiturë, strukturat, unazat vjetore, nyjet dhe relievi i valëzuar formojnë një paraqitje tre-dimensional.

Scratch Veneer Design Labos

Gërvishtje

Kjo finiturë ofron një sipërfaqe të ashpër për shkak të pranisë së gërvishtjeve. Gërvishtjet përshtaten në mënyrë të përsosur për ato përdorime përfundimtare ku kërkohet prania e drurit natyral dhe sipërfaqeve të papërpunuara.

Prerje e ashpër

Cilësia e prerjes së ashpër tek rimeso bëhet e dukshme dhe e prekshme në sipërfaqe të imëta. Ideale për përpunim të mëtejshëm individual. Sfungjerat ose furçat gërryese lënë gjurmë, rrisin strukturën dhe nënvizojnë karakterin e drurit.