Specifikat e panelit MDF

Panelet MDF prodhohen nga fibra prej druri të fortë dhe të butë, me shtimin e elementevë lidhës, dhe ushtrimin e temperaturës dhe presionit të lartë. Kjo shtë ideale për çdo lloj ndërtimi. Ne aplikojmë të gjitha llojet e rimesove në panelet MDF.

Llojet e disponueshme të MDF

 • MDF
 • MDF Kundra Zjarrit (Euroclass B1)
 • MDF Kundra Lagështirës MR
 • MDF Akustike

Të dhënat teknike

 • EN 622-5 (UF 4.2.1)
 • Class E1
 • CARB P2
 • DIN – EN16516

Certifikimi FSC sipas kërkesës

Densiteti

Dendësia mesatare e paneleve tona MDF është 750 kg/m³.

Përdorimi

Mobilje, veshje muri, dyer etj.

MDF Board Veneer Panel Manufacturing Labos

Panel MDF i Rimesuar

Particleboard Veneer Panel Manufacturing Labos

Specifikat e panelit Chipboard

Chipboard është një material me shumë qëllime dhe një nga panelet më të njohura me bazë druri. Ajo prodhohet nga grimcat e copave të drurit dhe element lidhëse sintetike. Ne mund të aplikojmë të gjitha llojet e rimesove në panelin tonë të Chipboard, duke përfshirë opsionet me rezistencë ndaj zjarrit dhe rezistencë ndaj ujit.

Llojet e disponueshme të Chipboard

 • Chipboard
 • Chipboard Kundra Zjarrit
 • Chipboard Kundra Lagështirës

Të dhënat teknike

 • Certifikatë Klasi E1, ose CARB P2
 • Konform standardit Europian EN 312-1, Klasi 1

Certifikimi FSC sipas kërkesës

Densiteti

Dendësia mesatare e paneleve tona Chipboard është 650 kg/m³.

Përdorimi

Ideale për përbërësit e brendshëm të arkitekturës dhe mobilimin (aplikime kuzhine, mobilje, rafte, etj).

Panel Chipboard i Rimesuar

Specifikat e panelit Kompensatë

Kompensata është një material me cilësi të lartë dhe me tolerancë të lartë ndaj lagështisë. Mund të aplikohet në ambjent të brendshëm dhe të jashtëm. Kompensata e jashtme ruan performancën në kushtet e lagështisë pa u deformuar ose dobësuar. Rimesat tona të drurit natyral mund të presohen në panele kompensatë.

Llojet e disponueshme të Kompensatës

 • Kompensatë
 • Kompensatë Poplar
 • Kompensatë Birch 
 • Kompensatë Okoume

Të dhënat teknike

 • Certificatë Klasi E1 

Certifikimi FSC sipas kërkesës

Avantazhet

Qëndrueshmëri dhe rezistencë e jashtëzakonshme ndaj lagështirës. Stabilitet gjatë ndryshimeve të klimës. Sipërfaqe e fortë. 

Përdorimi

Mobilje të brendshme dhe të jashtme me cilësi të lartë, kabinat e ekspozitës, dollapët e kuzhinës dhe banjës, dyer etj.

Plywood Veneer Panel Manufacturing Labos

Panel Kompensatë i Rimesuar

Blockboard Veneer Panel Manufacturing Labos

Specifikat e panelit Blockboard

Blockboard është një panel me bazë druri, i cili përbëhet nga një shtresë e përbërë nga element druri të butë midis dy shtresave të rimesove të ngjitura së bashku me presion të lartë. Blockboard-i ynë mund te vishet në një gamë të gjerë të llojeve të rimesove natyrale dhe inxhinierike. Me këtë produkt, ne ju ofrojnë një zgjidhje të shkëlqyeshme për projektet tuaja.

Përdorimi

Ideale kur kërkohen pjesë të gjata druri për prodhimin e mobiljeve pasi ato janë të forta dhe nuk përkulen. Shpesh përdoret për rafte të gjata librash, tavolina, panele muri, dyer etj.

Të dhënat teknike

Certifikate Klasi E1 ose CARB P2. 

Certifikimi FSC sipas kërkesës

IF 20; AW 100 në dispozicion sipas kërkesës

Panel Blockboard i Rimesuar