Arti i Rimesimit .

Pasioni ynë për drurin si një lëndë e parë e mrekullueshme e rinovueshme është ajo që shtyn produktet inovative të Labos në industrinë e paneleve të rimesuar. Përqendrimi tek kërkesat në zhvillim të klientëve, na lejon të mbajmë këtë marrëdhënie të fortë mesh nesh në harmoni.

Interior Design Living Room Veneer European Oak Labos

Shiko .

Secila prej ofertave tona duhet të plotësojë të njëjtat standarde themelore: inovacionin, cilësi dhe përkujdesjen mjedisore. Lexo më shumë.

Rreth Nesh .

Labos është një familjar, themeluar në vitin 1993, që operon në industrinë e lëndës drusore. Kompania jonë u zhvillua shpejt në një udhëheqës të njohur në përpunimin e drurit dhe tani është prodhuesi më i madh i paneleve të veshur në Shqipëri dhe furnizon shumicën e prodhuesve në rajon. Krahas paneleve të veshura, Labos po ofron edhe produkte të tjera si MDF, HDF, Kompensatë, Blockboard, Particleboard etj.

E gjithë gama jonë e produkteve buron nga materiali i rinovueshëm. Objektivi ynë është të ruajmë qëndrueshmërinë e pyjeve dhe menaxhimin e rritjes së tyre. Për ta bërë të mundur, vlerat tona themelore mbështeten drejtpërdrejt në maksimizimin e menaxhimit efikas dhe efektiv të lëndës së parë drusore.

American Red Oak MDF Panel Labos

01. Cilësi Mbreslënëse

02. Estetikisht e pakrahasueshme

03. Dizajn i Personalizuar

Standartet Tona.

Galeria e Artikujve .

Personalizo me Labos .

Zbulo se si ne përpunojmë dhe arrijmë cilësi superiore me produktet tona të veshura, nga seleksionimi, deri tek prodhimi dhe finitura e paneleve.